Djevojka Brad Pitta nova Amal Clooney

Piše: Redakcija

Profesorica arhitekture Neri Oxman nije oduševila samo Brad Pitta, već i žene širom svijeta, koje su počele da se dive njenom modnom stilu. Da li je Neri nova Amal Clooney? Od trenutka kada je odjeknula vijest da je Izraelka Neri Oxman nova izabranica holivudskog glumca Brad Pitta, svi su željeli više saznati o ovoj djevojci. Osim po ljepoti, Neri se izdvaja po uspješnoj poslovnoj karijeri, ali i perfektnom modnom stilu koji se temelji na eleganciji i šik detaljima kojima osvaja pažnju. Slično kao i bivša Bradova supruga Angelina Jolie, Oxmanova također voli da nosi crne odjevne komade i ljubitelj je minimalističkih komada, piše Story.rs.

Posljednje paparazzoo fotografije, na kojima je Neri snimljena kako šeta bostonskim univezitetskim kampusom Cambridge, u avangardnom duhu, oduševila je sve. Inače, mnogi obožavatelji slavnog glumca su oduševljeni njegovom izabranicom te je, upravo zbog uspješne karijere i savršenog stilskog izražaja, porede sa suprugom George Clooneyja, Amal.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti