Otkriveno kakvom režimu ishrane je Meghan podvrgnula princa Harryja

Piše: Redakcija

Nekadašnja glumica Meghan Markle svom budućem suprugu je potpuno promijenila ishranu, pa tako princ Harry jede uglavnom voće i povrće, a zbog toga je izgubio oko tri kilograma. Iako ne zvuči mnogo, za nekoga ko je mršav kao što je on, to je dosta kilograma, kazao je prijatelj princa Harryja za Daily Mail.

Meghan je već počela svog zaručnika pripremati za vjenčanje i brak, te ga je podvrgnula dijeti. Osim toga, poslala ga je i u teretanu koju mjesečno plaćaju 575 funti. Kako bi se što uspješnije pridržavali novog načina ishrane, kupili su i kvalitetni sokovnik za koji su dobili preporuke, pa Meghan sebi i Harryju redovno priprema razne sokove od voća i povrća.

Harryjev prijatelj je dodao i kako je bivša glumica svom zaručniku zabranila konzumaciju mesa, a to mu je posebno teško palo. Posebno zato što je Harryja javnost često mogla vidjeti kako uživa u hamburgerima tokom utakmica. Iako Harry nije želio otkriti koje se sve hrane morao odreći zbog novog režima ishrane, krajem prošle godine, u posjeti studentima u Chicagu, priznao je kako je prestao jesti pizzu. Dodao je i da nikada nije probao kebab, a njegove kolege iz vojničkih dana kažu da je “živio na prženoj piletini”.

S druge strane, Meghan se skoro cijeli svoj život bavi vježbanjem i pazi št jede. Osim toga, njena majka Doria Ragland instruktorica je joge, a Meghan je jednom prilikom kazala kako ju je upravo ona zaludila vježbanjem.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti