Melanijin stilist otkrio tajnu njenog besprijekornog izgleda

Piše: Redakcija
Prva dama Amerike Melania Trump oduševila je svojim profinjenim stilom i briljantnim modnim kombinacijama u kojima se pojavila prilikom posjete francuskog predsjedničkog para Emmanuela Macrona i njegove supruge Brigitte.

Vitka i visoka Slovenka pokazala je u tri dana koliko je trajao posjet Macronovih, niz fantastičnih modnih izdanja, a ni francuska prva dama Brigitte Macron koju se našla i na popisu Vogueovih najbolje obučenih slavnih dama, nije puno zaostajala za Melanijom.

U jednom od prvih susreta, Melania Trump je ponovno dokazala kako je s pravom smatraju pravom nasljednicom Jackie Kennedy.

 

Macronove je Melania dočekala u bezvremenskom all black izdanju. U efektnom crnom plašt-kaputu kuće Givenchy ispod kojeg je nosila mini haljinu omiljenog joj talijanskog dvojca Dolce & Gabbana, te vrtoglavim louboutinkama i s malim crnim Diorovim clutchem, prva je dama Amerike bila mamac za poglede.

Premda je se rijetko može vidjeti s kapama ili šeširima, Melania je za obilazak Međunarodne umjetničke galerije gdje je s Brigitte Macron razgledavala izložbu slika francuskog slikara Paula Cézannea, odabrala besprijekornu bijelu kombinaciju: sako asimetričnog kroja i pencil suknju Michaela Korsa, a ovu ženstvenu kreaciju dodatno je začinila prelijepim bijelim šeširom. Lični stilist Melanije Trump Hervé Pierre, zaslužan za njene fantastične outfite, ispričao je kako bio i sam iznenađen kad je na svoju kućnu adresu dobio pozivnicu za državničku večeru što je najelitniji događaj za društvenu kremu u Washingtonu.

Brigitte Macron i Melania Trump

Pierre je otkrio i da je zatražio od dizajnera Michaela Korsa dodatnu tkaninu za šešir koji je Melania nosila uz njegov komplet.

– Bili su jako dragi, dali su mi dva metra tkanine i imao sam šešir koji me je čekao u ateljeu u New Yorku – priča Pierre koji se prisjetio i anegdote da je šešir morao proći posebnu provjeru sigurnosti zbog procedure u Bijeloj kući.

Otkrio je i kako je mini haljina Dolce & Gabanna koju je Melania nosila prilikom susreta s Macronovima bila osmišljena samo za nju te da je on lično dogovorio detalje s italijanskom modnom kućom čije kreacije Melania vrlo često i rado nosi.

Brigitte Macron, Melania Trump

 

 

Pročitajte još