Caitlyn Jenner: Brak s 47 godina mlađom djevojkom

Piše: Redakcija

Kako pišu strani mediji, 68-godišnja Caitlyn Jenner, zaručila se sa svojom se djevojkom, 21-godišnjim transrodnim modelom Sophijom Hutchins. Iako su svoj odnos dugo opisivale kao “druženje majke i kćerke”, on je nešto puno više. Izvor blizak Caitlyn za časopis Heat rekao je da se Cait zaista može zamisliti sa Sofijom do kraja života. Dodao je i kako je zadnje vrijeme Caitlyn potpuno izbačena iz društva te je Sophija jedina osoba na koju može računati.

– Nadala se da će se ponovo  zbližiti sa svojom djecom, posebno s Kim i Khloe koje su nedavno dobile djecu.  Nažalost, još nije upoznala svoje novorođene unuke, a ni sa Stormi ne provodi onoliko vremena koliko bi željela – dodao je izvor.

Ako se Caitlyn oženi sa Sophijom, to će joj biti četvrti brak. Osim sa svojom najslavnijom bivšom suprugom Kris Jenner, Caitlyn je bila u braku s Chrystie Crownover 1972. godine i Lindom Thompson 1981. godine. Podsjećamo, Caitlyn je zapravo Bruce Jenner koji je 2015. godine promijenio spol.

– Jednog jutra sam se probudila u četiri ujutru jer sam bila žedna. Spustila sam se u kuhinju i uzela vodu, a kada sam se vraćala u sobu vidjela sam tatu kako silazi niz stepenice s perikom, šminkom i štiklama. Imao je svu žensku „opremu“ na sebi. Sledila sam se od straha. Molila sam Boga da ne skrene lijevo jer bi me vidio, ali je skrenuo desno. To je bio prvi put da sam ga vidjela kao ženu – ispičala je tada njegova kćerka Kendall.

 | Author: Profimedia

Pročitajte još