Jelena Rozga: Pozornica je moja teretana

Piše: Redakcija

Njega kože

Moja koža je iznimno osjetljiva i mnogo pazim na njen izgled. Već godinama sam
vjerna kći KANEBO, koja moju kožu njeguje poput svile. Kožu redovno hidratiziram i nikada ne idem spavati, a da je prije toga temeljito ne očistim. Dnevna i noćna krema KANEBO su moj idealan saveznik u očuvanju svježine kože lica. Redovno odlazim i kod svoje dermatologinje Ivane Nola u Polikliniku “Nola” u Zagreb na tretmane kisika i čišćenja lica. Njega kože mi ne uzima previše novca, jer sam u gotovo svim tretmanima iznimno disciplinirana i redovita. Ne pretjerujem ni u čemu, umjerena sam u svemu.

Njega kose

Njegovana i čista kosa za mene je imperativ, stoga, kada sam god u mogućnosti, odlazim u frizerski salon “Opium” u Zagrebu, koji se brine o njezi moje kose.

I kada je riječ o svakodnevnoj njezi kose, vjerna sam kući “Kanebo”, dok ljeti ponekad, kada je kosa zbog sunca izloženija, malo je osvježim čistim dalmatinskim maslinovim uljem, koje joj vrati prirodni sjaj.

Nikada nisam napravila veliki promašaj kada je riječ o kosi, jer sam godinama vjerna približno istoj dužini i sličnoj boji s manjim oscilacijama. Tu uvijek igram na sigurno.

jelena rozga mioje tijelo

Nedavno sam imala eksperiment s kratkom kosom. Za jedan nastup stavila sam kratku periku i dobila odlične komentare. Ko zna, možda se jednom odvažim i na taj korak

Make UP

Uz mene su uvijek sjajilo kuće “Chanel” i puder “Helena Rubinstein”. Dnevnu rutinu šminkanja ne bih mogla zamisliti bez malo rumenila i sjajila. A, od brandova najviše vjerujem kućama: “Kanebo”, “Chanel”, “Sisley” i “Helena Rubinstein”.

Mislim da anti-age proizvodi ne mogu odmoći. Zasigurno nekim svojim svojstvima njeguju kožu, a je li to dovoljno? Vjerovatno nije.

Šminkom nekada volim istaknuti oči, a nekada crvenim ružem naglasim usne.
Na mom toaletnom stoliću nađe se svega i svačega, moram priznati da volim
razne kremice i njihove mirise, kreme za ruke, losione za tijelo.

Sebi sam najljepša kada sam ispunjena, voljena, nasmijana i sretna

Zdravlje

Svakodnevno se trudim imati dovoljno sna i osigurati svom organizmu dovoljno hidratacije. Također, prakticiram jesti više manjih obroka dnevno. Uvijek slušam svoje tijelo i signale koje mi ono šalje. Redovno posjećujem doktora, odlazim na preglede, jer zdravlje je najvažnije.

Prehladama sam sklona kada mi se malo iscrpi organizam. Uzimam vitamine i
trudim se da se odmorim i naspavam ako mogu i ako nemam obaveza. To, nažalost, nije uvijek moguće, tako da se desi da radim koncerte pod temperaturom i glavoboljom, jer ih ne volim otkazivati.

Kao dodatke prehrani koristim vitamin C i B kompleks, koji je dobar za kožu i lice, dok vitaminom C stječem dodatni imunitet. Iznimno volim med od kadulje, a svi znamo da se za med kaže kako je hrana Bogova. Od čajeva volim piti kamilicu, koja djeluje umirujuće i opuštajuće. Nastojim paziti na svoj glas, ne piti hladno, a ali san je uvijek najbitniji.

Također, imam sreću da živim u Splitu, gdje se još lako pronađe hrana domaćih uzgajivača voća i povrća, te u tim blagodatima neizmjerno uživam.

Uvijek imam pet minuta za sebe, naučila sam se opustiti i jednostavno
se posvetiti sebi i razbistriti svoje misli

jelena rozga moje tijelo2

FIZIČKA VJEŽBA

Nisam baš aktivna u sportu, jer pozornica je moja teretana. Ali, uz svog psa
Ringa obožavam šetnje na Marjanu ili uz more. Ipak, ples na pozornici najviše je zaslužan za moju vitku liniju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti