Rihanna u pripremama za najvažniji događaj u New Yorku: Ponovo iznenadila izgledom

Piše: Redakcija

Već nekoliko puta je iznenađivala javnost svojim izgledom. Tako je bilo i ovog puta. Ovog vikenda u New Yorku je u pripremama za modni Super Bowl, Met Gala 2018.,  humanitarnu večer prikupljanja sredstava za muzej Metropolitan koja se tradicionalno održava prvi ponedjeljak u mjesecu maju. To je večer kada zajedno blistaju zvijezde industrije zabave i kreative u čast godišnje izložbe Instituta za kostimografiju, a koja će ove godine 10. maja otvoriti svoja vrata javnosti s temom „Božanstvena tijela: Moda i Katolička maštovitost“ i javnosti ponuditi uvid u predmete koji do sada još nikada nisu napuštali Vatikan.

Za odlazak zubaru Rihanna je izabrala mušketirima nadahnutu Gucci jaknu s novim New York Yankies logom koju je prebacila preko vlastite kreacije iz najnovije kolekcije donjeg veša Savage & Fenty. Kolekcija će se na tržištu naći 11. maja nakon već uspješnih Fenty & Puma iz 2014. te kozmetičke linije Fentty koja je veoma dobro prihvaćena zbog čak 40 nijansi pudera. Najnovija avantura s donjim vešom uljučivat će mnogo prozirnih komada boje kože s čipkanim i drugim efektnim detaljima. No, sve prisutne je iznenadila čarapama koje nikako ne idu uz njen styling.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti