Katy Perry: Pjevačica se zbog velikih krila jedva kretala

Piše: Redakcija

Uz Rihannu, Jennifer Lopez, Selenu Gomez i brojne poznate dame, na Met Gali u New Yorku sinoć se pojavila i Katy Perry, koja nikako nije mogla proći neprimijećeno. Naime, glumica je na leđima nosila velika anđeoska krila koja su zauzimala poprilično mjesta oko nje, a ostavljala je utisak i da ih nije baš jednostavno nositi. Da su joj stvarala probleme pokazuje i video u kojem je Katy dok se kretala, jednu od gošći krilima zamalo srušila.

No Katy je bez obzira na spomenuto okupljenim fotografima pozirala s osmijehom na licu. Ispod krila nosila je kratku, zlatnu Versace haljinu. Prestižna Met Gala okuplja najpoznatija imena iz svijeta muzike, umjetnosti i mode. Događaj je osnovan još 1948., a održava se svake godine prvog ponedjeljka u maju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti