Nikolina Pišek ponovo na malim ekranima

Piše: Redakcija

Voditeljica Nikolina Pišek je nakon duge pauze, ponovo na malim ekranima. Sada se vraća i na Happy televiziju, u kvizu “Soba sreće” koji počinje u srijedu uvečer. Pristala je s oduševljenošću na ovaj projekat.

– Meni su i nakon odlaska iz Ekskluziva na Prvoj nuđeni razni projekti, ali sam odlučila da moj stav bude bez kompromisa. Ili ću raditi nešto u čemu uživam, i u čemu mi je savjest potpuno čista, ili neću raditi ništa na televiziji. Ovaj projekat je toliko sladak i neopterećujući, prigodan za cijelu porodicu i svaki uzrast, toliko je simpatičan, da mu jednostavno nisam odoljela. Ovaj format je podijeljen, u dva segmenta. U jednom učestvuje takmičar u studiju, koji odgovara na pitanja, a u drugom, u “Sobi sreće”, sjede članovi njegove ili njene porodice. Domaćin Ivan Bauer će ispitivati učesnike, a ja ću biti zadužena za dio s njihovim porodicama. Članovi porodice verifikuju tačne odgovore, i uz faktor sreće odlučuju i o tome koliku će takmičar nagradu osvojiti. Presudno neće biti znanje, jer je nemoguće da neko zna baš sve, već i sreća – kazala je Nikolina za Mondo.rs.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti