Amal Clooney: Na rubu anoreksije

Piše: Redakcija

Amal i George Cloooney, ponosni roditelji jednogodišnjih blizanki bili su među zvanicima Met Gale. Poznata advokatica  za zabavu je odabrala dva stylinga. Prvi je  završio na mnogim top listama najlošije odjevenih, dok je  u crvenoj Tom Ford Haljini jednostavno  zablistala. Duga haljina koja je izgledala poput mozaika  savršeno joj je stajala.

No, ako je vjerovati napisima stranih medija, Amal je na rubu anoreksije s obzirom na to da je visoka  179 centimetara, a ima svega 49 kilograma. Čini se da Amal zbog karijere, porodičnih  i društvenih obaveza jednostavno zaboravi jesti.

Poznati par ima svog privantog kuhara, a George je navodno naredio supruzi da svaki dan na jedan sat ostavi telefon i uživa u samo za nju spremljenom obroku.

Image result for amal clooney met gala

 

Image result for amal clooney met gala 2018

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti