Miranda Kerr rodila drugo dijete: Bratu se najviše raduje sedmogodišnji Flynn

Piše: Redakcija

Manekenka Miranda Kerr (35) i osnivač Snapchata Evan Spiegel (27) postali su roditelji, a prinovi se najviše veseli 7-godišnji Flynn, sin kojeg je Australka dobila u braku s Orlandom Bloomom.

– Riječima ne možemo opisati koliko smo sretni zbog našeg prekrasnog sina. Miranda je dobro, a Flynn je jako uzbuđen što je postao veliki brat. Hvala na lijepim riječima i željama – stoji u izjavi koju je Spiegel dao za magazin People. Par je otkrio da očekuju prinovu u novembru 2017., a kroz cijelu trudnoću su svi gledali u bivšu Viktorijinu anđelicu koja ni u visokoj trudnoći nije odustajala od kratkih haljinica.

Svom sinu dali su ime Hart, a TMZ javlja kako je australska manekenka rodila u Cedars-Sinai Medical Centeru u Los Angelesu. Par se vjenčao prošle godine u maju, godinu nakon zaruka i tri godine nakon što su se upoznali na jednoj večeri.

Los Angeles, CA - los angeles, ca - flynn at his mothers wedding *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 333826802, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Flynn na maminom vjenčanju s Evanom Spiegelom

Iako je Miranda Kerr jako posvećena modelingu i svojoj kompaniji KORA Organics, uvijek daje do znanja da joj je 7-godišnji Flynn, kojeg je dobila u braku s glumcem Orlandom Bloomom, na prvom mjestu.

– Ja svoj raspored prilagodim njegovom. Trudim se da sam uvijek tu za njega, a kada je sa svojim ocem ili sam ja na snimanju, zna da me uvijek može nazvati. Zna da mi je on prioritet u životu – izjavila je Kerr u jednom intervjuu, a koliko pazi kada je u pitanju Flynn pokazuje i činjenica da je čekala punih šest mjeseci prije nego je Evana, svojeg sadašnjeg supruga, upoznala s njim.

Miranda Kerr releases a photo on Instagram with the following caption:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti