David Beckham sve nade polaže u Harper: Nijedan sin ne igra nogomet

Piše: Redakcija

 

Iako se nadao da će barem jedan od njegova tri sina razviti interes prema nogometu, David Beckham morao se pomiriti s time da nogomet zanima samo njegovu jedinu kćerku Harper.

Međutim, gostujući u emisiji The Graham Norton Show’, David je priznao da su mu dečki slomili srce jer nijedan nije pokazao interes za nogomet te da jedino kćerka Harper održava njegov san na životu.

– Harper svaku nedjelju igra nogomet i stvarno ga voli. Dečki ne igraju i to je stvarno srcedrapajuće. Talentirani su, ali sad je sve na Harper. Svaki put kada je gledam kako igra, probudi mi se entuzijazam – izjavio je David.

Uprkos tome što sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz nisu pokazali interes za nogometom, dečki su vrlo talentirani u drugim područjima.

 

 

Brooklyn (19) se bavi fotografijom i već je dobio čast snimati kampanju za Burberry. Romeo(15) obožava tenis i stvarno mu jako dobro ide, dok je Cruz (13) krenuo stopama mame Victorije pa je prošle godine objavio svoj prvi singl.

Hoće li šestogodišnja Harper jednog dana postati profesionalna nogometašica, pokazat će budućnost.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti