Video: Khloe predstavila kćerku True Thompson svijetu

Piše: Redakcija

Novopečena majka Khloe Kardashian objavila je prvi video svoje kćerke True Thompson na Instagramu povodom jednog mjeseca od njenog rođenja.

Khloe je odlučila napokon pokazati malu True svijetu. Nakon što je objavila kratki video True na Snapchatu i Instagram je počastila svojom bebom.

Iako se rođenje njene jednomjesečne kćerke dogodilo usred velike drame sa Tristanom Thompsonom, izvori trvde da je Khloe presretna i uzbuđena zbog majčinstva.

View this post on Instagram

💕Happy One Month True 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Nedavno je njena majka, Kris Jenner, gostovala u emisiji Ellen DeGeneres u kojoj je izjavila da je izrazito ponosna na Khloe i da je odlična majka.

Otac malene True, Tristan Thompson, prošle sedmice u intervjuu izjavio kako je biti otac zabavno iskustvo i da ga je promijenilo.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti