Melania Trump: Prva dama oduševila govorom o majčinstvu

Piše: Redakcija
Na događaju u Bijeloj kući, organiziranom u čast majki i supruga vojnika, prva dama Amerike, Melania Trump,  otvoreno je govorila o tome šta za nju znači majčinstvo.
– Dan majki , koji obilježavamo ove sedmice, slavi se samo jednom godišnje. Ne znam za vas ostale, ali mislim da majke trebaju biti slavljene svakog dana – započela je svoj govor Melania, praćena gromoglasnim aplauzom.

Prva dama sa suprugom, trenutnim američkim predsjednikom ima 12-godišnjeg sina Barrona, pa je o podizanju djeteta nastavila govoriti iz prve ruke.

– Potrebno je nevjerojatno puno snage, gomila vremena, nevjerojatna količina strpljenja i sva vaša ljubav. Kao mame, nevjerojatno smo privilegovane time što možemo donijeti djecu na svijet i pomoći im da odrastu – istakla je ona.

U nastavku svog govora prva dama se osvrnula na snažnu vezu između majke i djeteta.

– Zbog snažne veze između majke i djeteta, osjećamo emocije koje oni osjete. Bez obzira jesu li sretni ili nervozni, tužni ili uzbuđeni, mi sve to osjećamo s njima. Mislim da je to jedan od najmoćnijih i najljepših dijelova majčinstva – zaključila je Melania.

 Image result for melania trump with son

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti