Emina Jahović: Razvod je kao porođaj

Piše: Redakcija

Emina Jahović je prije nekoliko mjeseci, zbog razvoda bila u centru pažnje javnosti. Prvo je bila zauzeta promocijom novog albuma “Dalje”, koji se onda ispostavio vrlo simboličnim zbog toga što je ubrzo objavila i da se razvodi od muža Mustafe Sandala, s kojim ima dvoje djece.

– Dobro se držim. Fokusirala sam se najviše na posao i na moju djecu. Mislim da je to jedino ono pravo što sam zapravo i mogla da uradim. Zadovoljna sam i dobro mi ide s poslovne strane, tako da je to jedini spas u svemu ovome što ne ide. U životu nikada nije sve sjajno i ja to znam – kazala je Emina za Mondo, te dodala kako se osjeća nakon razvoda.

– Kad nešto morate, vi znate da morate – to je kao porođaj. Baš sam pričala mojim prijateljima kada su me pitali kako je to. Znate da morate da prođete kroz taj bol da bi se dijete rodilo, da bi se rodio mali život. Upravo tako je i ovo, malo metaforično i slikovito, ali tako je i mislim da sam ja već prošla kroz tu fazu – kaže Emina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti