Alka Vuica: Udala sam se!

Piše: Redakcija

Jednom sam rekla da ću se udati ove godine i sad me svi ispituju o tome. Zapravo odlučila sam da ću reći da sam se udala, ali neću reći kada i gdje, rekla je dobro raspoložena pjevačica Alka Vuica na promociji nove pjesme “Alkina kafana”, piše “24 sata.hr”.

Alka je duće vrijeme u vezi sa sarajevskim poduzetnikom Zlatkom Arslanagićem, poznatijim po nadimku Harbe.

Gostujući na zagrebačkom “Hrvatskom radiju” otkrila je i kako danas ne bi redom odbijala prosce, bila bez dlake na jeziku te da se ne bi više nikad obračunavala šampanjcem. (Igora Štimca je polila šampanjcem u njegovoj diskoteci). Na pitanje bi li ponovno bila samohrana majka bez razmišljanja je rekla da, a na pitanje da li bi ostala živjeti u Hrvatskoj odgovorila je možda. Alka je govorila i o borbi protiv nasilja među ženama.

– Ženama poručujem da ne dozvole da ih neko zlostavlja. Bez obzira što nas zovu slabijim spolom, ja sam za ravnopravnost i u kući i bilo gdje. Treba se držati one vuk mijenja dlaku, ali ne i ćud. Ako je jednom to napravio, opet će ponoviti – rekla je Alka.

Ona na sreću nikad nije bila u sličnoj situaciji.

– Ne bih to podnijela. Da me neko lupi, ubila bih ga na spavanju – rekla je Alka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti