Lijepa Blake Lively ponovno briljira: Na svečanoj premijeri filma zasjenila supruga

Piše: Redakcija
Iako je glavna zvijezda njujorške premijere filma ‘Deadpool 2’ trebao biti kanadski glumac Ryan Reynolds, njega je uspjela u potpunosti zasjeniti lijepa supruga, 30-godišnja glumica Blake Lively.

Poznata po istančanom modnom ukusu, Blake je svoj stil s godinama uspjela istrenirati do faze kada gotovo više niti ne griješi. Njena spektakularna izdanja na crvenom tepihu i javnim događanjima svima su dobro znana, a na njujorškoj premijeri filma ‘Deadpool 2’ zablistala je u crnoj presijavajućoj haljini bez naramenica.

Kreaciju viđenu na Blake ovaj put potpisuje američki dizajner Brandon Maxwell, a osim laskavim krojem i presijavajućim crnim ljuskicama, ističe se detaljem debele satenske trake svezane oko struka u efektnoj boji fuksije.

Još jedno besprijekorno izdanje u nizu Blake je, osim haljinom, osigurala odabirom modnih dodataka poput visećih crnih naušnica s potpisomLorraine Schwartz i otkačenom pismo-torbom koja je imitirala izgled kasete, dok je odabir obuće pao na elegantne crne štikle Christiana Louboutina.

Blake Lively

Osim pažljivim modnim odabirima u svečanim prilikama, Blake jednaku pažnju ostvaruje zanimljivim frizurama za koje je, u većini slučajeva, sama zaslužna, a novo izdanje ovaj je put odlučila istaknuti mokrom, zalizanom frizurom i make-upom u znaku ruža koji je bojom u potpunosti odgovarao detalju satenske trake.
Blake Lively

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti