Jennifer Lopez: Pjevačica odgovorila na kritike da je debela

Piše: Redakcija

U vrijeme kada su mnoge slavne žene pokušavale biti što mršavije i tako se uklopiti u nametnute holivudske standarde ljepote, pojavila se Jennifer Lopez. Naime, prelijepa latino diva nikada nije skrivala svoje obline, a u intervjuu za magazin InStyle priznala je kako neki njeni saradnici to nisu odobravali.

– Moje obline mi nikada  nisu smetale, ali sam zbog njih dobila  puno kritika od ljudi iz svijeta zabave.  Govorili su mi: “Moraš izgubiti nekoliko kilograma.” Sve dok nisam došla do tačke kada sam im rekla: “Ovo sam ja i ovo je moj oblik tijela.” Sve žene s kojima sam odrastala izgledale su tako i sve su za mene bile lijepe – ispričala je.

Upravo nju mnogi smatraju glavnom promoterkom oblina, a svojim stavom prema oblinama mnogim je ženama pomogla da se osjećaju bolje u vlastitom tijelu i da ga napokon zavole.

Jennifer Lopez na predstavljanju nove sezone showa \'The World Of Dance\' - 4

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti