Beyonce i Jay Z: 12 miliona na obezbjeđenje

Piše: Redakcija

Nakon što su česte vijesti u javnosti o provaljivanju domova slavnih, pjevačica Beyonce i njen suprug, reper Jay Z odlučili su ništa ne prepustiti slučaju. Svoje imanje u Los Angelesu su obezbjedili dodatnim mjerama. Imanje koje se prostire na 27.000 kvadratnih metara, po njihovom mišljenju, nije dovoljno zaštićeno, te su zatražili građevinsku dozvolu za izgradnju, skoro, pa tvrđave.

Biće sazidane i dodatne sobe za ljude iz obezbjeđenja, parking za deset automobila, kao i dvospratna garaža. Po želji muzičkog para svaka soba biće otporna na metke, a parking će biti okrenut ka zadnjoj strani imanja, tako da niti jedan dio ne bude bez pažnje tjelohranitelja. Kraj radova u iznosu od čak 12 miliona dolara očekuje se do kraja juna.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti