Kendall Jenner doživjela saobraćajnu nesreću

Piše: Redakcija

Kendall Jenner je u Cannesu, gdje je trebala biti gost na Fashion for Relief događaju, doživjela saobraćajnu nesreću. Prema policijskom izvještaju, automobil Kendall Jenner učestvovao je u manjoj saobraćajnoj nesreći prouzrokujući samo manju štetu na braniku. Iako Kendall nije ozlijeđena, morala je preskočiti crveni tepih kojim je trebala šetati uz Bellu Hadid, Nataliu Vodianovu i Winnie Harlow. Manekenka se pridružila događaju nešto kasnije, te je zabljesnula u sivoj minijaturnoj haljini s kojom je istakla duge noge i ekstremno visokim potpeticama u klasičnoj crnoj boji.

Koliko god kontroverzna i skandalozna bila porodica Kardashian, što najbolje možemo vidjeti po istoimenom reality showu i svim porodičnim dramama koje proživljavaju, saobraćajne nesreće im nisu nešto što je u njihovoj domeni, barem koliko je javnosti poznato.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti