Meghan nije ljubomorna: Na vjenčanju su bile i dvije bivše djevojke princa Harryja

Piše: Redakcija

Među 600 uzvanika, mahom engleske aristokracije i poznatih lica iz svijeta showbiza našle su se i dvije bivše ljubavi sretnog mladoženje, Chelsy Davy i Cressida Bonas. Nasmijane plavuše stigle su u kapelicu kako bi prisustvovale vjenčanju godine.

Harry je plavokosu Chelsy upoznao još 2004. Kad je uzeo slobodnu godinu od fakultetskih obaveza. Ova ljepotica rođena u Zimbabveu nikad nije krila da je s bivšim dečkom ostala u drobim odnosima te da će uvijek biti prijatelji, no isto tako nije tajna da joj nimalo nije godila medijska pažnja kojoj nije mogla izbjeći dok je bila u vezi s mladim princem.

Chelsy Davy

Chelsy Davy

Chelsy Davy

– Bilo je teško, nije to nešto na što sam navikla. Taj dio naše veze bio je prilično hektičan – rekla je Chelsy koja je u vezi s princem provela sedam godina uz povremene prekide.

Nakon nje Harry je ušao u vezu s još jednom plavušom, pripadnicom britanske aristokracije, Cressidom Bonas s kojom je bio dvije godine, a lijepa Cressida s bivšim dečkom dijeli i kraljevski pedigre budući da je jedna od njezinih predaka bio kralj Charlesa II.

Cressida Bonas

Cressida Bonas

Cressida Bonas

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti