U životu Senem iz „Snahe“ postoji samo jedan muškarac

Piše: Redakcija

Turska glumica Neslihan Yeldan sve je osvojila ulogom tete Senem u seriji „Snaga“.

Glumica Neslihan Yeldan uvijek govori kako je prava sretnica u životu. Glumačku karijeru gradi od svoje 18. godine, a uvijek ističe da je u prvom planu njen talent, a ne ljepota. Iako je u seriji „Snaha“ pred vjenčanjem s kolegom Fatih Koyunoglu koji je utjelovio Atifa, svoj privatni život glumica uvijek čuva kao zmija noge.

https://www.instagram.com/p/BgqaJStBKVv/?taken-by=neslihanyeldan

U intervjuima spominje samo jednog muškarca u životu, a to je njen sin Leo.

– Sretna sam što si me učinio majkom. Uz tebe odrastam i učim svaki dan – napisala je 49-godišnja glumica povodom Majčinog dana, a ponosna je što je njezin sin imao malenu ulogu u popularnoj seriji.

– Leo je odmah nakon rođenja proveo mnogo vremena na setu i iza pozornice u pozorištu. Rekao mi je da će ići mojim koracima i postati glumac. Čak je odigrao i malenu ulogu u seriji „Snaha“. Ipak, ima samo deset godina, pa ne znam što će se još dogoditi u budućnosti – rekla je popularna glumica koja uživa na setu serije koja u Turskoj i gdje god se prikazuje ima odličnu gledanost.

https://www.instagram.com/p/BitqO_iBcBW/?taken-by=neslihanyeldan

– Cast je izgrađen na uspješnim igračima, dobro se slažemo. Mi smo skupina ludih ljudi koji pokušavaju kroz iscrpljujuće sate koje provodimo zajedno uživati, ponekad jesti, igrati i plesati, a imamo smiješna imena koje smo dali jedni drugima – dodaje.

S glumicom Asli Enver popularnom Surejom kojoj glumi tetku se najviše povezala, a njihovo prijateljstvo traje godinama.

https://www.instagram.com/p/BicIRU7BbeQ/?taken-by=neslihanyeldan

– Pijemo kafu i tračamo. Povremeno se upozoravamo i podupiremo. Uživamo u našoj sreći i dijelimo naše tugu. To mi je jako vrijedno – rekla je glumica koja već sada radi raspored za dvomjesečni odmor na koji će se uskoro otisnuti.

Bila je ovo jako naporna sezona, pa mislim da sam ga itekako zaslužujem. Za mene, odmor je definitivno ići na more, slušati muziku na plaži, dobru hranu i posjetiti London, gdje sam živjela neko vrijeme prije – zaključila je.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti