Jennifer Lopez: Neobična haljina na crvenom tepihu

Piše: Redakcija

Među brojnim zvijezdama svjetske muzičke industrije koje su se sinoć pojavile na dodjeli nagrada magazina Billboard, održanoj u MGM Grand Garden Areni, bila je i Jennifer Lopez. Prelijepa 48-godišnja  diva izvela je svoj novi singl “Dinero” i sve oduševila fantastičnim scenskim nastupom.

Međutim, ovaj put nekima se nije svidjela odjevna kombinacija koju je Jennifer nosila na crvenom tepihu ovog prestižnog događaja. Naime, ona je izabrala haljinu Roberta Cavallija u boji crnog vina. Zanimljiv model haljine  djeluje kao kombinacija suknje i košulje, a gornji dio napravljen je od baršuna dok je donji od kože. Ispod haljine Jennifer je nosila baršunasti grudnjak, a za obuću je  odabrala visoke čizme modnog brenda Casadei u boji haljine.

Do sada je za upravo za ovu dodjelu najčešće birala vrlo senzualne i elegantne haljine koje obožava nositi u glamuroznim prilikama pa je ovo definitivno neobičan izbor.

Pogledajte kako je Jennifer izgledala.

Jennifer Lopez u haljini Roberta Cavallija

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti