Kako izgleda jedan radni dan Melanije Trump

Piše: Redakcija

Otkako je postala prva dama SAD-a o životu Melanije Trump malo toga se zna, pa je ugledni portal Business Insider na osnovu društvneih mreža i intervjua pokušao rekonstruirati kako izgleda njen radni dan.

Radni dan prve dame SAD-a počinje u 5:30 ujutro. Tad počinje i Donaldov radni dan, no Business Indsider ističe da je to tek slučajna podudarnost jer par navodno spava u odvojenim sobama.

Prve zadaće Melanije vezane su uz njihovog 12-godišnjeg sina Barrona. Melanija ga sprema za školu, provjerava ima li napisanu zadaću, a priprema mu i doručak i ručak. U intervjuima naglašava kako joj je majčinstvo “prvi posao”. No, dok su Trumpovi živjeli u New Yorku, Melania je imala zadatak voditi ga u školu i “pokupiti” ga poslije, pa sada ima jednu obavezu manje.

Kad Barron ode u školu, prva dama SAD-a, kako i doliči bivšoj manekenki, može se posvetiti zdravom životu. Pilates, šetnje s utezima oko gležnjeva i tenis su joj omiljeni hobiji, a s time su skladu ide i zdrava prehrana. Svakodnevno pojede sedam komada voća, dan počinje zobenom kašom, kada ne može odoljeti porocima priušti i čokoladu, sladoled ili dijetalnu kolu.

Tokom dana preuzima na sebe obveze prve dame, organizira sastanke, a kao prva dama stavlja naglasak na brigu za djecu te često posjećuje škole i dječje bolnice. Osim toga, zadužena je i za održavanje Bijele kuće, što, dakako, ne podrazumijeva fizički rad nego saradnju s nadležnim osobljem. Njena riječ je zadnja kad je u pitanju dekoracija interijera Bijele kuće.

Ako protokol ne podrazumijeva neki zajednički službeni događaj, supruga  Donalda gotovo da i ne vidi. Ona caruje na Istočnom krilu, Donald na Zapadnom, piše Bussines insider.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti