Novosti

Koji poklon su Lepa Brena i Boba pripremili za Filipa

Lepa Brena i Boba Živojinović pripremaju veliko iznenađenje za buduće mladence Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića, koji će se vjenčati 21. juna. Kako pišu domaći mediji, vlasnica Granda i bivši teniser će popularnom paru kupiti kuću u koju će se bračni par useliti nakon vjenčanja.

– Brena i Boba su ponosni na njih i dugo su razmišljali kako da ih obraduju i šta da im poklone za tako važan dan. S obzirom na to da Filip i Aleksandra već dvije godine žive u njenom stanu, oni su željeli da ih obraduju tako što će im kupiti kuću. Ni Filip, a ni Aleksandra ne znaju za to, jer Brena i Boba žele da ih iznenade na svadbi – kazao je izvor blizak porodici Živojinović.

On kaže da su njih dvoje već razgledali nekoliko nekretnina i da im se najviše dopala jedna koja se nalazi na Bežaniji.

– Kuća je baš po njihovoj mjeri. I Brena i Boba su sigurni da će se dopasti mladencima. Riječ je o novoj gradnji, moderna, lijepa i sređena kuća koja se nalazi u njihovom komšiluku, pa će biti blizu jedni drugima. Nekretnina ima oko 250 kvadrata, dvije spavaće sobe, dva kupatila, veliki dnevni boravak, kuhinju, dječiju i gostinsku sobu, kao i veliku terasu i lijepo sređeno dvorište. Urađena je po svjetskim standardima i nije nimalo jeftina, ali to njima ne predstavlja nikakav problem, jer je kupuju s ljubavlju i žele da im bude komforno i lijepo – kazao je izvor za “Kurir”.