Vizažist Mario Dedivanović: Otkrio kako se našminkati poput Kim Kardashian

Piše: Redakcija

Kim i njen vjerni vizažist Mario Dedivanović nedavno su izbacili paletu s plavim sjenama koje je ponovo poželjno.

Plava sjena bila je vrući hit osamdesetih, nosili su ga svi: od princeze Diane do Madonne, no zatim je palo u zaborav i skoro tri desetljeća bilo smatrano ‘no-no’ bojom, prenosi gloria.hr.

Dedivanović, koji već godinama radi s Kim, a šminka i Arianu Grande, i Demi Lovato, na Instagramu je više puta pokazao kako plava sjena može efektno izgledati na licu, a sama Kim, s plavim je sjenom iz vlastite palete više puta posjetila važne evente. Hrvatski stručnjaci iz Učilišta Arimed bili su na beauty radionici Maria Dedivanovića i iz prve ruke doznali kako našminkati lice hit bojom, a svoje spoznaje pretočili su u video koji će vam pomoći da se na jednu večer transformirate u Kim Kardashian.

– Ovakav make up najbolje pristaje tamnoputijim djevojkama zbog kontrasta, ali mogu ga nositi i plavooke žene, kao što i smeđi smokey pristaje djevojkama sa smeđim očima, ako se lice lijepo našminka –  rekli su za Gloriu iz Arimeda.

Predlažu da prvo našminkate oči, a zatim lice kako bi lakše uklonili višak sjene koji pada po obrazima, bez razmazivanja pudera te da lice, nakon šminkanja, svakako pošpricate fiksatorom u spreju, kako bi vaš trud bio vidljiv još satima.

Pogledajte korak po korak, kako koristiti žarko plavo sjenilo za oči!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti