Princeza Mette-Marit i princ Haakon se razvode?

Piše: Redakcija

Priča o njihovoj razdvojenosti počela se širiti putem društvene mreže “Twitter”. Nepotvrđeni izvještaji tvrde da će se norveški dvor ovog petka oglasiti povodom ovih priča.

Glasine o njihovom razvodu počele su ovog oktobra kada je objavljeno da će Mette-Marit napraviti pauzu od službenih kraljevskih dužnosti zbog bolesti.
Ranije ovog mjeseca princeza je operisala vrat u Oslu, te je nekoliko dana provela u bolnici. Zbog operacije je morala otkazati put u Atlantu, a prije toga otkazala je i posjetu Finskoj. Zato je princ Haakon išao sam.

haakon-mette marit

Posljednji put je par zajedno bio na službenoj dužnosti drugog oktobra i to na ručku na kojem su ugostili holandskog kralja Willema-Alexandera i njegove supruge Maxime. Je li razlog princezinog odsustva zaista bolest ili ima istine u navodima o razvodu, vrijeme će pokazati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti