Koliko novca Jennifer Aniston troši na frizuru?

Piše: Redakcija

Njena kosa ima kultni status još od slavne Rachel frizure kakvu je nosila u seriji Prijatelji u devedesetima, a ništa manje poželjni nisu njeni dugi smeđi uvojci prošarani plavim pramenovima kakve nosi sada. A kako bi njena frizura ostala i dalje na visini zadatka, Jennifer Aniston ne propušta termin u svom frizerskom salonu.

Popularna glumica izdvojila je tri sata svog vremena za posjet salonu Canale u Beverly Hillsu, gdje za farbanje kose treba izdvojiti skoro 400 dolara. Jennifer je na izlasku pokazala svoju novu-staru frizuru: ovog puta je na tretmanu malo osvježila boju i naglasila plave nijanse oko lica, baš kao što frizeri preporučuju za ljetne mjesece.
Beverly Hills, CA - *EXCLUSIVE* - Actress Jennifer Aniston was spotted emerging after a three hour appointment at Canale Hair Salon in Beverly Hills. Aniston was sporting a wrist brace and caught a few selfies with her new do before heading out.
Pictured: Jennifer Aniston
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 372550926, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Iako je već desetljećima nazivaju jednom od najljepših žena svijeta, 49-godišnja glumica priznala je kako se nije osjećala lijepom kada je bila mlada.

– Kad sam bila tinejdžerica nisam obraćala pažnju na to kako izgledam. Moja majka je bila prava ljepotica, a moja najbolja prijateljica u školi je imala dugu plavu kosu, velike plave oči i bila je visoka i mršava. Ja se samo sjećam da nisam bila ništa od toga – priznala je iskreno slavna glumica i dodala kako joj je kosa u to vrijeme bila daleko od oglednog primjerka za kojim su žudjele brojne žene.

– Sezala je sve do guze, bila je naelektrizirana i tanka, bila je izvan kontrole. Otišla sam frizeru i tražila frizuru kakvu je nosila glumica Valerie Bertinelli. Izašla sam iz salona s fudbalerkom i to mi je bila prva trauma koju sam doživjela kod frizera – otkrila je Jennifer koja nije bila presretna niti s kultnom Rachel frizurom, ali su zato žene širom svijeta nosile njenu fotografiju i tražile identičan rez. A to rade i danas, ali sada traže balayage baš poput njenog.

PARIS, FRANCE - APRIL 11: Actress Jennifer Aniston attends the 'Louis Vuitton Masters: a collaboration with Jeff Koons' dinner at Musee du Louvre on April 11, 2017 in Paris, France. (Photo by Marc Piasecki/WireImage)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti