Meryem Uzerli ima novog momka

Piše: Redakcija

Prekrasna žena! Baš lijepo izgledate zajedno, komentirali su prijatelji ispod fotografije koju je Patrice Bouédibéla (39) objavio na društvenoj mreži nakon izlaska s Meryem Uzerli (30).

Turska glumica koja se proslavila kao sultanija Hurem u tri sezone serije “Sulejman Veličanstveni” posljednjih sedmica često se druži s devet godina starijim voditeljem Patriceom, piše “24 sata.hr”. Iako još nije spremna za novu vezu, prijatelji kažu da Meryem godi Patriceovo društvo. Ponovo se smije te ima želju za životom i izlascima.

– Drago nam je što više nije zatvorena u kući. U sedmom je mjesecu trudnoće, pa izbjegava zadimljene kafiće i klubove. Zato s Patriceom često ide u duge šetnje – otkrili su prijatelji.

Glumica će za dva mjeseca roditi kćerku, a voditelj, čiji je otac iz Konga a majka iz Njemačke, pomogao joj je zaboraviti bivšeg zaručnika, koji ju je ostavio čim je saznao da je trudna.

Patrice i Meryem znaju se otprije jer oboje žive u Berlinu, ali čini se da su sad više od prijatelja. Voditelj, koji je radio na muzičkoj televiziji i bio maneken, prije ove veze s Meryem bio je s američkom pjevačicom Anastacijom (45). Bio je uz nju kad su joj liječnici dijagnosticirali rak dojke. Prekinuli su 2007.godine.

Hurem se već mjesecima ne čuje i ne vidi s bivšim zaručnikom Canom Atesom (46). Burzovni mešetar je poslije burnog prekida javno rekao da nikad nije mislio imati ništa ozbiljno s glumicom, a nagovarao ju je da pobaci jer mu je, kaže, dovoljno dvoje djece koje već ima iz prijašnje veze.

– Volim atraktivne žene, ali užasavam se braka i ne vjerujem u njega. Nisam izdržao s Meryem jer joj je jedini cilj bio što prije se udati – rekao je turski zavodnik Ates.

Iako ga u domovini zovu slamateljem srca, ženama je i dalje neodoljiv. Nedavno su ga snimili na večeri u Istanbulu s tajanstvenom brinetom. Čim je ugledao fotografe, izvadio je mobitel i glumio da razgovara kako ne bi morao odgovarati na pitanja o Meryem, a njegova nova djevojka skrivala se iza najbolje prijateljice.

– Poslije borbe s depresijom odlučila sam maknuti se od negativnih ljudi. Vrijeme je da počnem misliti samo na sebe i bebu, a Can je sigurno ostao u prošlosti – zaključila je Meryem.

[nggallery id=371]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti