Victoria i David Beckham: Nesvakidašnje vaspitne metode

Piše: Redakcija

Victoria i David Beckham čvrsto vjeruju kako njihova djeca moraju shvatiti da novac ne pada s neba. Zato su obojica njihovih starijih sinova radili u kafiću za minimalac, a čini se da će jednako biti i s drugo dvoje djece kada za to dođe vrijeme.

Naime, u nedavnom intervjuu za novine “Evening Standard”  modna dizajnerica Victoria Beckham  govorila je o svoje četvero djece i njihovim radnim navikama. Iako su ona i suprug David među najbogatijim Britancima, na prvom im je mjestu da djeca shvate kako novac ne dolazi tako lako.

Tako je još  prije nekoliko godina svijet  obišla informacija o tome kako je najstariji od četvero djece Victorije i Davida Beckhama, Brooklyn Beckham, prao suđe u kafiću u zapadnom dijelu Londona za minimalnu naknadu. Sada je njegovim stopama krenuo i njegov mlađi 15-godišnji brat Romeo, što je za njega svakako veliki odmak od modnih reklama koje inače snima. Dok je, naprimjer, za snimanje reklame za modnu kuću Burberry dobio 45 hiljada funti, za rad u kafiću bio je plaćen 2,73 funte po satu. Ostaje da se vidi šta će preostalo dvoje mališana u budućnosti raditi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti