Rose Leslie i Kit Harington: Glumački par otkrio datum vjenčanja

Piše: Redakcija

Rose Leslie i Kit Harington, zvijezde serije “Game of Thrones”,  vjenčat će se 23. juna ove godine  u Aberdeenshireu u Škotskoj. Sebastian Leslie,  Rosein otac, vlasnik je dvorca u West Gariochu, pa je moguće da će par svadbu imati tamo. Kit i Rose vjerili su se u septembru prošle godine.

– Namjeravao sam postaviti lampice po drveću i napraviti hrpu romantičnih stvari, no, bili smo na izletu u prirodi i nebo je bilo prekrasno zvjezdano, a mi smo imali vatru i crno vino, pa sam postavio to pitanje – otkrio je Kit detalje vjeridbe.

Podsjećamo, njih dvoje su se upoznali na setu tokom snimanja serije “Game of Thrones” u kojoj su također igrali par. Iako se njihova ljubavna priča u seriji tragično završila, u stvarnom životu očigledno neće biti tako.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti