Miranda Kerr: Nakon razvoda od Blooma druži se s najbogatijim Australcem

Piše: Redakcija

Nakon razvoda od glumca Orlanda Blooma, manekenku Mirandu Kerr (30) zapadni mediji povezuju sa najbogatijim Australcem Jamesom Packerom (46). Nijedno od njih dvoje nije željelo potvrditi svoju romansu jer su oboje nedavno izašli iz brakova, navodi Woman’s Day magazin.

– Miranda se razvela od glumca Orlanda Blooma u oktobru 2013., nakon tri godine braka, a Packer se u septembru razveo od Erice Baxter, s kojom je bio u braku šest godina.

Milijarder i jedna od Victorijinih anđelica, odrasli su u Australiji i bili su dobri prijatelji dok su još oboje bili u braku: čak su i ljetovali zajedno sa svojim porodicama na Tahitiju. Bogati biznismen navodno je Mirandi udijelio i nekoliko korisnih poslovnih savjeta kada je pokretala svoju kozmetičku liniju Kora Organics.

Kerr je također u dobrim odnosima i s bivšim mužem s kojim zajedno brine o sinčicu Flynnu.

[nggallery id=373]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti