Više od dvije sedmice niko nije vidio Melaniju, šta se dešava?

Piše: Redakcija

Iako je još prošle subote, nakon operativnog zahvata na bubrezima, Melania Trump puštena na kućnu njegu, američku prvu damu još uvijek niko nije vidio u javnosti, a njen suprug, američki predsjednik Donald Trump tvrdi da nema razloga za brigu

Melania Trump posljednji je put viđena u javnosti 10. maja, kada je Trump poželio dobrodošlicu kući trojici Amerikanaca iz baze Andrews. Niti četiri dana kasnije, njena glasnogovornica šokirala je sve objavom kako je prva dama podvrgnuta operativnom zahvatu na bubrezima, koji je prošao uspješno, no da će ostati hospitalizirana do kraja sedmice.

U Bijelu kuću Melania se vratila 19. maja, te se od tada oglasila tek putem svog Twitter profila – jednom da zahvali bolničkom osoblju, ali i cjelokupnoj javnosti na brizi, a potom i porukom za Memorial Day. Sve to stavilo je sumnju među medije, ali i javnost, budući da do sada, niti jednom, supruga jednog predsjednika nije toliko izbivala iz javnosti.

Sve to ne zabrinjava niti najmanje samog Trumpa, koji je tokom press konferencije u Bijeloj kući, novinarima rekao kako je Melania tu, odmah iza zavjese.

– Ona je odlično. Eno je tamo, gleda nas od tamo – rekao je Trump, no novinari nisu vidjeli apsolutno nikoga na prozoru Bijele kuće.

I njena glasnogovornica, Stephanie Grisham, drži se istog baš poput Trumpa, te je za People rekla kako se Melania odlično osjeća te je već bila prisutna na nekoliko internih sastanaka s osobljem, planirajući nadolazeće evente. No, niti jednom riječju Grisham nije dala naslutiti kada će tačno biti njen povratak u javnost.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti