Slađana Dragaš pokazala gdje će boraviti njena beba

Piše: Redakcija

Pjevačica Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Allegro uskoro će se po prvi put ostvariti u ulozi majke. Još malo je ostalo do porođaja, a već je zajedno sa svojim suprugom izabrala ime Mila. Da je potpuno spremna za dan kada će se njena nasljednica useliti u njihov život dokazuju i fotografije koje redovno objavljuje na svom Instagram profilu i koje sve pratitelje, ali i Slađine kolege razniježe u potpunosti.

S obzirom na to da se najsretniji dan za njih bliži, trude se da za bebu sve bude spremno. Slađa jeaobjavila i fotografiju gdje je pokazala gdje će Mila boraviti kada dođe na svijet. Sobica izgleda kao iz bajke, a i mama će definitivno u ovakvom ambijentu uživati za svojom bebom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti