Svaki dan u sedmici ima svoje značenje, otkrivamo vam ga

Piše: Redakcija

Ponedjeljak – ponedjeljkom ne treba počinjati ništa važno jer je to dan Mjeseca koji je veoma promjenljiv. Ponedjeljkom se preporučuje post za sve osobe kojima je u natalnoj karti Mjesec pod lošim apektom.

Utorak – utorkom vlada Mars i on je povoljan za sve rutinske poslove koji su unaprijed dogovoreni i ne zahtijevaju pretjeranu mentalnu aktivnost.

Srijeda – povoljan dan za korespodenciju, marketinške djelatnosti, sastanke, pregovore i kratka putovanja. Srijedom vlada Merkur koji je povoljan za druženje i zabavu.

Četvrtak – četvrtkom vlada Jupiter koji je povoljan za važne poslove, potpisivanje ugovora, učenje i finansijske transakcije. Vrlo je povoljan za dugoročno planiranje.

 Petak – petkom vlada Venera i čini ga idelanim danom za partnere, porodicu, djecu. Odličan je za pripremu za vikend, odmor, masažu zabavu i relaksaciju.

 Subota – subotom vlada Saturn koji je zaslužan za pomaganje drugima. Provedite virjeme sa svojom porodicom, djedovima i nenama. Nahranite gladne. Subota se preporučuje za mir i čišćenje.

Nedjelja – nedjeljom vlada Sunce. Idealna je za aktivan odmor s porodicom i planiranje naredne sedmice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti