Romantika u Parisu: Marin Čilić uživa sa suprugom

Piše: Redakcija

Vjenčanje je iza njih, kao i kratki medeni mjesec u Istanbulu, a nakon svega, Marin Čilić sa suprugom je otišao do jednog od najromantičnijih gradova na svijetu. Između brojnih sportskih obaveza, treninga i nastupa na ovogodišnjem Roland Garrosu, 29-godišnji teniser pronašao je i vrijeme da sa suprugom Kristinom prošeće noću Elizejskim poljanama.

Nakon što su proveli kratki medeni mjesec u Istanbulu, gdje je Marin Čilić i imao prvi teniski turnir nakon romantičnog vjenčanja u Dubrovniku, bračni par Čilić ‘produžio’ je do Parisa.

No, niti tamo nemaju pretjerano vremena za uživanje u bračnom životu, budući da 29-godišnji teniser tamo trenutno igra na čuvenom Roland Garrosu. Ipak, Kristina i Marin Čilić uspjeli su ukrasti barem u večernjim satima malo vremena za sebe, čime se Čilić pohvalio i na svom Instagram profilu.

Na slavnoj pariskoj aveniji Champs-Elysees, odnosno Elizejskim poljanama, supružnici Čilić otkrili su i prve čari bračnog života i pokazali svima kako se dijeli sladoled.

– Nije bilo lako pronaći slobodan datum. Nakon što je sve završilo rekao sam Kristini da odlazim sam na turnir u Istanbul, a ona mi je rekla da ne mogu otići sam odmah u prvim danima našeg bračnog života. Stoga je i ona odlučila doći – izjavio je u prvom intervjuu nakon vjenčanja Marin Čilić, koji je objavljen na stranicama ATP World Toura.

Pročitajte još