Tri su joj godine tek: Modna pravila koja princeza Charlotte mora da poštuje

Piše: Redakcija

Kao i njena majka Kate Middleton  i princeza Charlotte mora slijediti neka pravila koja se odnose na oblačenje, iako su joj tek tri godine. Pročitajte o kojim pravilima je riječ.

1. Svaki put kada se princeza Charlotte pojavila u javnosti, bila je obučena po istoj “formuli”, u šarenu haljinicu A kroja s “Petar Pan” kragnom.

2. Za svaki outfit princeze Charlotte obavezan je jedan detalj, mašnica u kosi. Mašnica je gotovo uvijek u istoj ili vrlo sličnoj boji kao i njena haljina.

3. Roditelji male princeze Charlotte, Kate i William, dosljedni su i kada je riječ o cipelama koje 3-godišnjakinja nosi. Izbor je uvijek model cipela popularno zvan “Mary Jane” koje svojim oblim prednjim dijelom podsjećaju na cipele za lutke.

4. Princeza Charlotte tijaru će smjeti nositi tek kada se uda. Naime, u kraljevskoj porodici tijare su statusni simbol.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti