Popularna blogerica spakovala kofere za Los Angeles

Piše: Redakcija

Popularna blogerica Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, na oduševljenje mnogih svojih fanova nedavno je duži period boravila u Srbiji, što je u posljednje vrijeme rijetko radila, budući da je život nastavila u inostranstvu. Osim toga što joj je boravak u Srbiji prijao, nije se odrekla putovanja, te je ponovo spakovala kofere. Zorana je prije nekoliko dana otputovala u Los Angeles, gdje posljednjih godina često boravi čak i po nekoliko mjeseci, a za ovaj grad ističe da joj je jedan od omiljenih.

Blogerica je u Los Angeles otputovala s prijateljicom, a iako tamo ima i određene poslovne angažmane za sada se posvetila samo uživanju. Dane provodi na bazenu, uživajući u kupanju i sunčanju. Ona sve češće dijeli fotografije u bikiniju, ali mišljenja o njenom izgledu su podijeljena. Dok jedni smatraju da joj je linija odlična, drugi je kritikuju da je previše mršava.

Zorana nije zaobišla ni noćni život u Americi, pa često izlazi u provod s prijateljicama. Ona je nedavno u Beogradu proslavila 28. rođendan, a drugarice su joj za tu priliku priredile iznenađenje, piše Story.rs.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti