Da li Nataša Bekvalac odlazi iz Srbije?

Piše: Redakcija

Nakon nemilog događaja koji je zadesio, navodno će Nataša Bekvalac zauvijek napustiti Srbiju. Pjevačica ozbiljno razmišlja o tome, kako bi na taj način pobjegla od Luke Lazukića koji joj je konstantno pravio probleme i uništavao život. Naime, pjevačica se požalila prijteljima da pod hitno mora da se skloni iz zemlje kako bi se zaštitila od brojnih skandala i sačuvala svoje zdravlje koje je ugroženo.

Muka mi je više od svega! Ne mogu da podnesem ovo. Dokle više?! Ma samo da se razvedem… Nisam dovoljno jaka da istrpim sve. Hoću samo da odem što dalje odavde i da me nema – rekla je pjevačica svojim bliskim prijateljima koji su njene riječi proslijedili Kuriru.

Nataša ne može više da izdrži ovdje. Koliko god se trudila da se smiri i ne misli više na porodično nasilje koje je nedavno pretrpjela od muža, a zatim i brojne tužbe, priče i ogovaranja, njoj se iz dana u dan stvaraju novi problemi s kojima više nema snage da se bori. Osim toga što je klonula duhom, ona se ježi od same pomisli na Luku. Opterećuje je boravak i u stanu na Dedinju i u kući na salašu u Čeneju, jer je s njim tu provodila vrijeme. Kap koja je prelila čašu je tužba u kojoj joj traži da mu vrati novac koji je potrošio na njihove ručkove po restoranima, putovanja i sitnice u stanu, poput štekera i sijalica. Koliko joj god to djelovalo smiješno, isto tako ju je šokiralo i izazvalo veliku sramotu – kaže izvor.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti