Pogledajte šta je Victoria Beckham uradila svojoj kćerki Harper

Piše: Redakcija

Dizajnerica je objavom na sovm Instagram profilu oduševila sve svoje fanove. Čuvena modna dizajnerica i supruga nekadašnjeg nogometaša Davida Beckhama poznata je po odličnom i originalnom stilu, te uvijek ozbiljnom izrazu lica, svoje fanove oduševi svaki put kada pokaže svoju drugu, opušteniju stranu. Isto je učinila i sada kada je na Instagram profilu objavila urnebesnu fotografiju svoje kćerke Harper. Naime, šestogodišnjakinja na fotografiji pozira u kariranoj haljinici s bijelom kragnom, bijelim dokoljenicama i tenisicama u istoj boji, no cijelu skladnu kombinaciju kvari jedan upečatljiv detalj. Naime, njeno lice skriva se iza maske njenog oca, Davida Beckhama.

– Vidite koga smo pronašle dok smo danas hodale prema školi – napisala je Victoria uz fotografiju, te rečenici dobala brojne emotikone koji plaču od smijeha. Njeni fanovi su ovu fotografiju pozdravili s brojnim komplimentima, a najviše od svega hvalili su Victorijin smisao za humor, te se složili kako se iza uvijek ozbiljnog izraza lica krije jedna sasvim drugačija i otkačenija osoba.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti