Demi Lovato: Pjevačica optužena za seksualno uzmeniravanje tjelohranitelja

Piše: Redakcija

Pjevačica Demi Lovato pokušala se obraniti nakon što je na Twitteru objavila kakvu je podvalu smjestila svom tjelohranitelju Maxu.

– U Vegasu sam nedavno unajmila ženu za jednu noć i poslala je u Maksovu hotelsku sobu da ga iznenadi. Ušla je u njegovu sobu bez pitanja i uhvatila ga za nezgodno “mjesto”. Poludio je zbog toga – napisala je nedavno pjevačica Demi Lovato na Twitteru.
No, iako je očekivala podršku fanova, većina njih je napala i optužila za seksualno uznemiravanje. Posebno su ogorčeni bili muškarci objašnjavajući joj kako je očito javnost navikla da se samo žene mogu seksualno uznemiravati, dok to nije slučaj u obrnutoj situaciji. I dok se muškarcima većina smije kao dobroj šali, takve situacije kod žena bile bi odmah proglašene skandaloznima.

Pjevačica je ubrzo obrisala sve komentare, no pokušala se i opravdati za svoju podvalu.

 

Demi Lovato

@ddlovato

I swear I could tweet something about craving jelly beans and it would offend someone.

– Da sam napisala twit o tome kako mi se jedu žele bomboni, vjerovatno bi opet nekog uvrijedila – napisala je, no ni taj komentar nije naišao na odobavanje njenih fanova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti