Kate Spade: Omiljena dizajnerica slavnih pronađena mrtva

Piše: Redakcija

Modna dizajnerica Kate Spade pronađena je mrtva u svom stanu na Manhattanu. U stanu je pronađena i oproštajna poruka, a prema pisanju stranih medija da se zaključiti da  je modna ikona sama sebi oduzela život i to tako što se objesila. Vijest o njenoj smrti potvrdili su iz njujorške policije, a dizajnericu je u stanu pronašla spremačica.

U njenoj blizini nisu pronađeni ni alkohol ni droga, a pretpostavlja se da je oproštajno pismo ostavila svom suprugu i 13-godišnjoj kćerki Frances Beatrix.

Kate Spade svoj modni brend pokrenula je još 1993. godine sa suprugom Andyjem, a slavu je stekla svojim torbicama kojima je osvojila svijet. Između ostalih, njene su torbe nosile brojne poznate glumice i pjevačice, poput Anne Hathaway i Taylor Swift, a voljela ih je i vojvotkinja Kate.

Image result for kate spade family

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti