Richard Gere dokazao koliko je blizak sa suprugom

Piše: Redakcija

Glumac Richard Gere čak i nakon četrdeset godina filmske karijere golica maštu brojnim ženama širom svijeta. Ali, njegovo srce je zauzeto, a glumac je nedavno po treći put izrekao svoje sudobnosno “Da”. Njegova nova supruga je 33- godišnja aktivistkinja Alejandra Silva, a Richard je u intervjuu za “Hello!” za nju imao samo riječi ljubavi.

– Ja sam najsretniji muškarac na svijetu. Kako ne bih bio? Oženjen sam prekrasnom ženom koja je pametna, osjećajna, predana u pomaganju drugima, zabavna, strpljiva, zna da oprašta i odlična je kuharica! Pravi najbolje salate na svijetu! Alejandra meditira, vegetarijanka je, odlična majka, ima dodir anđela, a uz sve to je i Španjolka, dolazi iz zemlje kraljeva i kraljica. Ne možete da poželite ništa bolje od toga – kaže glumac.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti