Šetnja u topiću i trenerci: Pogledajte kako izgleda kćerka Baracka Obame

Piše: Redakcija

Najstarija Obamina kćer Malia totalno je frajerica, a njen street style u New Yorku iako ležeran i jednostavan, vrlo je uočljiv.

Nakon što se godinu dana posvetila obrazovanju na Harvardu, Malia Obama je odnedavno na službenom ljetnom raspustu. 19-godišnjakinja je viđena u New Yorku kako ide vježbati u teretanu pripremajući se za ljeto. Obukla je top, crnu trenerku i oversize jeans jaknu, a cijelu kosu je isplela u duge pletenice.

Starija kćerka bivšeg predsjednika Obame marljiva je studentica prestižnog Harvarda, a njeni roditelji Barrack i Michelle pucaju od ponosa zbog toga.

Malia je tokom uživanja u studentskom životu našla i ljubav. Njen navodni dečko je Roryja Farquharsona koji također studira na Harvardu. Rory je inače iz Velike Britanije, a njegova porodica jedna je od bogatijih na otoku, a zato su i veliki prijatelji s kraljevskom porodicom.

Malia ne gubi vrijeme ni u vježbanju ni u ljubavi, a ni u poslu, pa je prije početka studija stigla odraditi stažiranje u filmskoj i televizijskog produkciji. Kako je njena cijela porodica je u top formi – Michelle i kćerka Sasha nedavno su uočene kako rade jogu tokom odmora na Havajima, ništa manje od toga ne želi ni Malia koja inače ima manekensku visinu.

Pročitajte još