Nema više skrivanja: Amber je zaboravila teški brak s Deppom

Piše: Redakcija

Amber Heard je preboljela i zaboravila Johnnyja Deppa. Njen novi dečko je kustos Vito Schnabel, koji je ranije bio u vezi s nekadašnji njemačkim supermodelom, a danas uspješnom poslovnom ženom u modnom svijetu Heidi Klum. Amber i Vito do sada su krili vezu, no, romantična šetnja New Yorkom, s rukom u ruci, potvrda je da je skrivanju došao kraj. Par je viđen kako dolazi u italijanski restoran „Bar Pitti“ na Manhattanu.

Podsjećamo, 32-godišnja Teksašanka slavu u Hollywoodu nije toliko stekla svojim ulogama, koliko burnim i kratkim brakom s Johnnyjem Deppom, u kojem je, tvrdila je, bilo i udaraca. Vjenčali su se 2015., a razveli 2017. godine.

Amber i Vito su vezu prvo skrivali

Do prije nekoliko mjeseci je bila u vezi sa Elonom Muskom, vlasnikom kompanije Tesla. Do kad će trajati Vito, možda, što bi Spličani rekli jedno lito. Pokazat će vrijeme. Za sada je sigurno, da su njih dvoje novi vrući holivudski par.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti