Ana Ivanović: Prvo ljetovanje sa sinom Lukom

Piše: Redakcija

U martu  ove godine, bivša  teniserka Ana Ivanović rodila je sina Luku koji je prvo dijete Ane i njenog supruga, fudbalera Bastiana Schweinsteigera. Lijepa teniserka sada sa svojim sinom uživa na odmoru u Mallorci, gdje ih je i ulovilo vješto oko fotografa, a tamo, osim u suncu, majka i sin uživaju i u dugim šetnjama prirodom.

– Biti majka je jedna od najljepših stvari na svijetu. To je prava radost i istinska sreća. Također, čini da više cijeniš male, obične stvari kao što su spavanje u komadu od nekoliko sati ili jednostavno tuširanje – rekla je nedavno Ana.

Iako je zbog ugovornih obaveza dugo vremena skrivala trudnoći, oko medija i javnosti budno je pratilo svaki njen korak, posebno kada su i neki bliski prijatelji para potvrdili njenu trudnoću. Ana je čak i na fotografijama vješto skrivala stomak, ali pri kraju trudnoće to više nije bilo moguće pa je par i javno priznao da se raduje  prinovi. Ipak, otkako je postala majka, Ana je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a da ona i njen suprug  uživaju u roditeljstvu, dokazuju brojne zajedničke fotografije.

 | Author: Profimedia

 | Author: Profimedia

 | Author: Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti