David i Victorija Beckam prodaju svoje outfite s kraljevskog vjenčanja

Piše: Redakcija

Kada su se 19. maja David i Victorija Beckam pojavili kao zvanice na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle, sve oči bile su uprte samo u njih i o njima se pričalo gotovo više nego o mladencima. Dobro, ako ćemo iskreno – o Davidu.

Bivši fudbaler pobrao je samo komplimente na račun svog izgleda – što zbog stajlinga, a što zbog činjenice da stari bolje nego bilo koje vino. David (43) je na sebi imao sivo Dior Homme dnevno odijelo, na kojem su iznutra njegovi inicijali, svijetlo sivi prsluk sa duplim kopčanjem, poplin košulju od egipatskog pamuka, sivu satensku kravatu i crne derbi cipele, koje su klasičan, ali manje formalan model od oksford. Victorija (44) je nosila teget midi haljinu sa otvorenim rukavima iz sopstvene kolekcije za proljeće/ljeto 2019.

Slikovni rezultat za david and victoria beckham royal wedding

Sada su riješili da toliko hvaljene outfite stave na prodaju, ali iz sjajnog razloga – kako bi pomogli da se skupi novac za porodice stradalih u Manchesteru prošle godine, tokom koncerta Ariane Grande.

– Kako bismo podržali nevjerovatan rad i trud fonda „We Love Manchester“ i pomogli porodicama oštećenih u prošlogodišnjem napadu u Manchesteru, David i ja smo odlučili da prodamo naše outfite sa kraljevskog venčanja – rekla je i ispod ostavila link, a slično je uradio i David na svom Instagram profilu.

Iako je bilo planirano da haljina koju je nosila na ovom vjenčanju bude u prodavnicama tek u novembru, zbog ogromnog broja pozitivnih komentara Victorija je riješila da se prodaje već od jula.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti