Rođendanska proslava za Kanye West

Piše: Redakcija

Kanye West prije dva dana je napunio 42 godinu, a njegovi najbliži su se potrudili da proslava rođendana bude intimna i skromna. Cijela porodica obilježila je divan dan mirnom večerom, a rođendanska torta nije bila iz popularnih poslastičara, već direktno iz ruku njihove djece, što je Kim Kardashian ponosno objavila na društvenim mrežama.

– Sretan rođendan !!! Bilo je ovo haotična godine, ali smo ovdje i život je dobar! Tako sam ponosan što si se vratio muzici, objavio album i ispunjavaš svoje snove. Inspirišeš me, uvijek nemoguće učiniš stvarnim. Volim te – napisala je Kim na svom Instagram profilu.

Nakon proslave Kim je uživala sa svojim mališanima u krevetu, a na fotografiji koju je podijelila s fanovima vidimo kako najstarija kćerka “luduje” uz brata dok njihova nedavno rođena sestra mirno spava u Kiminom naručju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti