Iggy Azalea bijesna na bivšeg dečka

Piše: Redakcija

Iggy Azalea odlučila je javno posramiti svog bivšeg dečka, košarkaša Nicka Younga, zbog komentara i šala na račun njegove prevare. 

Naime, Young je komentirao događaj odmah nakon što je osvojio titulu sa Golden State Warriorsima. Našalio se i referirao na situaciju kada je njegov bivši kolega D’Angelo Russell u javnost pustio video u kojem Young priznaje da je prevario popularnu repericu.

Taj je događaj uzdrmao njihovu vezu, a zbog toga je par prekinuo zaruke nedugo nakon skandala.

Ovo nije prvi put da je Nick privukao medijsku pažnju s takvim komentarima pa je Iggy, očito, dosta. Oštro je odgovorila jednome obožavatelju koji je spomenuo Youngovo ‘sprdanje’ s prevarom.

Napisala je:

– Želim da se prestane referirati na s**** koje je radio na način da ispadne smiješno ili čak ‘cool’ samo zato jer je sada stara vijest. Nastavila sam, ali nikada neće biti slatka šala. Međutim, čestitam mu na pobjedi.”

Foto:Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti