Eva Mendes prošetala sa kćerkama ulicama Los Angelesa

Piše: Redakcija

Slavna glumica Eva Mendes (44), supruga Ryan Goslinga, majka je dvije kćerke, a izgleda kao da je tek sišla sa modne piste.

Ova ljepotica uhvaćena je u šetnji ulicama Los Angelesa sa svojim kćerkicama Esmeraldom i Amandom, u potpuno ležernom izdanju, u cvijetnoj haljini i ravnim papučama.

Kako se čini, na licu nije imala previše šminke, a i frizura joj je bila potpuno opuštena. Kosu je vezala u punđu, a jedino čime je njeno lijepo lice bilo prekriveno jesu sunčane naočare.

Eva je odavala utisak super mame i bila raspoložena, kao i njene kćerkice koje su izgledale preslatko u identičnim haljinicama i cipelicama.

Podsjetimo, Eva Mendes jedna je od najpoželjnijih žena svijeta, a u sretnom braku sa Ryan Goslingom je od 2011. godine i njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova.

Foto: Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti