Melania Trump zablistala poput holivudske zvijezde

Piše: Redakcija
Nakon što je iz Bijele kuće objavljeno saopćenje da je Melania Trump bila u bolnici zbog embolizacije dobroćudnog tumora bubrega te kako je operacija dobro protekla javnost čak 20-ak dana nije čula ni vidjela prvu damu, a počelo se sumnjati kako iza njenih objava na Twitteru stoji američki predsjednik.

Lijepa kreacija naglasila je njene fizičke atribute i liniju bez greške pa je zgodna prva dama koju mnogi s pravom proglašavaju jednom od najbolje obučenih prvih dama, bila među najelegantnijim uzvanicama na ovom eventu, upriličenom u Ford’s Theateru Washingtonu.

Inače, na ovoj večeri proglašena je dobitnica Lincolnove ovogodišnje nagrade, a to je biznismenica Sheila Johnson.

Lijepoj Melaniji prošle je godine društvo na svečanoj večeri pravio suprug Donald Trump, no ovaj je put opravdano izostao: nalazi se u Singaporu na sastanku s sjevernokorejskim predsjednikom Kim Jong-unom.

Melania koja nije mogla na taj put jer je bila na operaciji te su joj doktori preporučili da se najmanje mjesec mora suzdržavati od putovanja avionom, izgledala je poput holivudske dive u dugoj trobojnoj haljini s metalic detaljem bez rukava.

Prelijepa brineta za svoj je povratnički look dobila samo pozitivne ocjene. O zdravstvenom stanju prve dame oglasio se i Donald Trump.

– Melania je željela biti ovdje, no ne može letjeti po preporuci doktora – izjavio je na summitu G7 Donald Trump okupljenim novinarima.

– Imala je tešku operaciju koja je trajala gotovo četiri sata – dodao je.

Čini se da je ovo prvi put da je u kontekstu prve dame neko uopće upotrijebio termin ‘operacija’, barem tako tvrdi CNN jer je Bijela kuća dosadašnji boravak Melanije Trump u vojnoj bolnici Military Reed i zahvat kojim je bila podvrgnuta karakterizirala kao ‘proceduru’.

 

Pročitajte još